Bezoek gedeputeerde Oost-Vlaanderen

Op 14 maart vond er een opwindend evenement plaats in het klaslokaal van Richtpunt Campus Zottegem. De gedeputeerde van Oost-Vlaanderen bracht een bezoek aan dit speciale moment, dat in het teken stond van de Solar Olympiade en de fascinerende wereld van mini-zonnewagens.

Het klaslokaal was gevuld met energie en nieuwsgierigheid toen de gedeputeerde arriveerde. Samen met de enthousiaste studenten van Richtpunt Campus Zottegem werden ze ondergedompeld in de wereld van duurzame mobiliteit en innovatie.

De studenten presenteerden vol trots hun zelfgebouwde mini-zonnewagens, die aangedreven worden door zonne-energie. Ze deelden hun kennis over de technologie en het ontwerp achter deze voertuigen, evenals de voordelen van schone energie voor de toekomst van mobiliteit.

De gedeputeerde was onder de indruk van de toewijding en het talent van de studenten. Het bezoek bood een unieke gelegenheid om de impact van STEAM-onderwijs (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) en de rol van jonge geesten in duurzaamheidsinitiatieven te benadrukken.

Het klaslokaal van Richtpunt Campus Zottegem diende als een broedplaats van inspiratie en creativiteit, waar de gedeputeerde getuige was van de innovatieve geesten die de toekomst van duurzame mobiliteit vormgeven.

Dit bezoek markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van Richtpunt Campus Zottegem en de Solar Olympiade. Het toont de inzet van de leerlingen voor duurzaam onderwijs en de kracht van lokale initiatieven om een positieve verandering teweeg te brengen.

Met een gevoel van trots en waardering kijken het Solarteam, de studenten en de gedeputeerde terug op deze bijzondere dag. Het bezoek in het klaslokaal van Richtpunt Campus Zottegem heeft de waarde van educatie, duurzaamheid en innovatie nogmaals benadrukt.

Met vriendelijke groeten,

5EE

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *